Jaké recepty vlastně nejčastěji hledáte v online kuchařce? Já si poslední dobou všímám, že skoro vždycky skončím u něčeho jednoduchého, hlavně když přijdu pozdě z práce a nechce se mi stát hodinu u sporáku. Zajímá mě, jestli to máte podobně, nebo naopak rádi hledáte složitější recepty a zkoušíte nové věci. U mě většinou vyhrávají těstoviny, kuřecí maso a rychlé večeře z pár surovin, které jsou zrovna doma.
11 vistas

Mám to dost podobně, i když záleží na tom, co zrovna plánuju vařit. Přes týden hledám hlavně rychlá jídla, protože po práci opravdu nemám náladu vymýšlet něco složitého. O víkendu si naopak ráda najdu recept na něco, co jsem ještě nedělala, třeba domácí pečivo nebo nějaký dezert. Hodně často taky hledám recept podle toho, co mám v lednici. Nedávno mi zbyla cuketa, trochu sýra a pár vajec, tak jsem místo klasického nakupování zkusila najít inspiraci právě podle těchto surovin. Docela se mi osvědčilo procházet recepty třeba na https://receptarnacz.com/, protože člověk někdy narazí na úplně obyčejnou kombinaci, která ho předtím vůbec nenapadla. A ještě jedna věc, kterou při hledání sleduju, je počet surovin. Když vidím recept s patnácti položkami, většinou ho rovnou zavřu, protože vím, že polovinu z toho stejně doma nemám.